top of page

INTERIEURSTYLING

KLEURADVIES AAN HUIS

WAAROM KLEURADVIES AAN HUIS?
 

Kleuradvies-8.jpg

Totaalbeeld voor ogen houden

Je weet waarschijnlijk wel welke kleuren je mooi vindt, maar vaak is het moeilijk om het totaalbeeld voor ogen te houden. In het grote doolhof van kleuren kan je al snel je weg kwijtraken en het overzicht verliezen. Zeker als je kleuren gaat combineren.  In mijn werkwijze hecht ik veel belang aan de overkoepelende sfeer en begeleid ik je hierin.
 

Impact op de sfeer en ruimtelijkheid 
Een kleur kan meer warmte toevoegen of net een frisse toets geven. Door te werken met accenten kan je de ruimtelijkheid gaan beïnvloeden. Je kan er een ruimte visueel mee vergroten, twee ruimtes met mekaar verbinden of net minder smal laten lijken. Ook hier maak ik je wegwijs in. 

Grote kleurstalen
De kleine kleurstalen waar je vaak uit moet kiezen geven geen goed beeld. Je kan moeilijk inschatten hoe dit kleine vlakje er zal gaan uit zien op je grote muur. Met grote A5 kleurstalen kom ik bij jouw thuis langs. Zo krijg je een beter zicht op de kleurtint. 


Lichtinval ter plaatse bekijken
De lichtinval per kamer heeft een grote invloed op de kleur. Zo zal een kleur aan de noordkant er nooit hetzelfde uitzien als aan de zuidkant van je woning. Om teleurstellingen en liters verf te vermijden is het verstandig om je kleuren thuis te selecteren, met begeleiding van een kleuradviseur.

WERKWIJZE
 

Samen overlopen we de kamer(s) die je wilt aanpakken. Ondertussen luister ik naar jouw visie, wat je graag wilt veranderen en tot welke sfeer je wenst te komen. Indien dit nog niet helemaal duidelijk is probeer ik dit te achterhalen aan de hand van beeldmateriaal. Op die manier kijken we ook tot welke kleuren je je aangetrokken voelt. In functie van de ruimte en de reeds aanwezige materialen geef ik aan of dit haalbaar is en breng ik nieuwe ideeën aan

Vanaf het moment dat we een duidelijk beeld hebben van de sfeer die de ruimte moet uitstralen, gaan we op zoek naar concrete kleuren. Aan de hand van grote stalen laat ik je zien wat de mogelijkheden zijn.

 

De gekozen kleuren worden vastgelegd in een uitgewerkt kleurverslag, dat je achteraf per mail ontvangt.

Kleuradvies-10_edited.jpg
20200501_163354_edited.jpg
KLEURADVIES AAN HUIS

INHOUD

- Mondeling advies ter plaatse (max. 1,5h)

- Uitgewerkt kleurverslag via mail

Omdat de lichtinval belangrijk is, wordt een kleuradvies altijd bij daglicht ingepland. Zo krijg je het beste zicht op de kleurtint.

145 € Incl. BTW *

(*zonder extra transportkosten binnen een straal van 30km)
(* excl. eventuele parkeerkosten)

bottom of page