top of page

INTERIEURSTYLING

INTERIEURADVIES

WAAROM INTERIEURADVIES?
 

Huisdecoratie

Algemeen sfeerbeeld creëren 
Bij het inrichten en aankleden van je woning is het vaak moeilijk om een lijn in je ideeën te krijgen. Je vindt van alles leuk, maar past dat ook wel samen? Om te vermijden dat het een kakofonie wordt is het belangrijk om eerst een algemeen sfeerbeeld vast te leggen. Als we dit gekozen hebben wordt het veel makkelijker om een keuze te maken in meubels, materialen en decoratie.

 

Meer persoonlijkheid in de ruimte brengen
Soms voelt je huis nog niet helemaal aan als een thuis. Er ontbreekt nog iets, maar je weet niet precies wat. Met mijn hulp gaan we samen op zoek naar dat tikkeltje extra, zodat ook jij écht kan thuiskomen in je woning. 

Nieuwe inzichten verkrijgen
Als je al lang over de aankleding van je woning bent aan het denken, dan kan je vast komen te zitten. Door een Interieurstylist in te schakelen krijg je nieuwe ideeën en durf je 'out of the box' te denken. 

WERKWIJZE
 

Interieuradvies kan je zowel voor nieuwbouwwoningen als voor bestaande woningen inschakelen. Voor een bestaande woning gaan we eerst kijken naar de huidige situatie. Wat wil je precies veranderen en waar ben je naar op zoek? Zo starten we de zoektocht naar een nieuw sfeerbeeld. Ik geef je tips en bespreek samen met jou de mogelijkheden. De indeling van de ruimte en gebruik van meubels, kleuren, materialen en decoratie wordt onder de loep genomen. 

 

De besproken sfeer wordt in een moodboard vertaald, dat je achteraf per mail ontvangt. Indien je dit wenst kunnen er ook 2 moodboards gemaakt worden, zodat je nog kan afwegen wat je het meeste aanspreekt.

Moodboard Inge & Daniel.jpg
31286207_10156406849897509_5110278116006
INTERIEURADVIES AAN HUIS

INHOUD

- Mondeling interieuradvies ter plaatse (max. 2h)

- 1 uitgewerkt moodboard via mail

- Indien gewenst kan dit moodboard verder uitgewerkt worden tot een concreet plan van 
  aanpak. (Hiervoor wordt een prijs op maat gemaakt)

bottom of page