INTERIEURSTYLING - VASTGOEDSTYLING
"An empty room is a story waiting to happen"

WAARMEE KAN IK JE HELPEN?

INTERIEURSTYLING

Wil je van je huis een thuis maken?

VASTGOEDSTYLING

Wil je jouw woning optimaal verkopen?

DIENSTEN

 

RECENSIES

KLEURADVIES
Els Peeters, Halen

Omdat mijn partner en ik nogal van stijl verschillen over de inrichting van onze woning, deden we beroep op Cindy haar kleuradvies aan huis.

Als luisterend oor liet ze ons eerst onze eigen verschillende ideeën overlopen, om hier achteraf feedback op te geven. In de grote hoeveelheid aan kleurstalen, ging ze op zoek tot ze de 'perfecte' kleur gevonden had. Een kleur die niet enkel bij het interieur past, maar ook bij ons als persoon. Omdat wijzelf de voorkeur geven aan ecologische materialen wilden we met leemverf werken. Ook deze specifieke vraag zag Cindy niet als een hindernis, maar als een uitdaging.
 

 Grondigheid is absoluut een term die past bij Cindy. Door haar aanpak wonen we nu in een huis met kleuren waar we beiden gelukkig van worden.

WONINGFOTOGRAFIE
Ine Schils, Lummen

Door onze tijdelijke verhuis naar het buitenland wilden we onze woning in België te huur zetten. Omdat we de juiste mensen wilden aanspreken hadden we nood aan professionele foto's. Hiervoor hebben we Cindy ingeschakeld.

De checklist die we op voorhand van haar toegestuurd kregen was een handig hulpmiddel om ons voor te bereiden. Aan het begin van de fotoshoot hebben we alle kamers overlopen en legden we samen de laatste hand aan de juiste styling. Zo werd ons huis met oog voor detail realistisch in beeld gebracht. Bovendien gaven de foto's heel goed de sfeer van ons huis weer.

Het resultaat was dat we meteen een overvolle agenda van potentiële huurders hadden! En al na enkele dagen hebben we de droomhuurders gevonden die ons huis zo graag zien als wijzelf.

 

OVER MIJ

Ik ben Cindy Oosterbosch, 31 jaar, geboren en getogen Limburger en een echte dierenliefhebber. In mijn vrije tijd kom ik graag tot rust in de natuur. Vooral in de warme maanden dan, want in de winter zit ik liefst gezellig binnen. Dan kan ik er enorm van genieten om aan de haard te zitten met een kop warme chocolademelk en een goed boek.


Interieur, vastgoed en fotografie zijn mijn 3 grote passies. Door de jaren heen heb ik heel wat opleidingen gevolgd om deze passies met kennis te onderbouwen: Interieurarchitect, kleuradviseur, vastgoedstylist, vastgoedfotograaf,… en met Trenta Homestyling heb ik hiermee de ideale combinatie kunnen vormen.
 

Het doel van Trenta Homestyling is (terug) sfeer in je woning te brengen. En zoals de term ‘Homestyling’ het zelf zegt, een echt ‘thuis’ gevoel te creëren. Niet alleen om dat ultieme thuisgevoel te verwezenlijken, maar ook om je huis optimaal te presenteren voor de verkoop. Uitnodigende ruimtes, die rust en harmonie uitstralen, dat is mijn ambitie!

 

© 2018 by Trenta Homestyling. Proudly created with Wix.com

CONTACT

Cindy Oosterbosch
Bilzen, Limburg, België​​

+32 (0)472 85 02 31

info@trentahomestyling.be

  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle
  • Pinterest - Black Circle

© 2020 Copyright Cindy Oosterbosch

arrow&v

(*) verplichte velden